sunnuntai 20. marraskuuta 2011

寿司、ありがとう...eli "Sushia, kiitos"! Meillä oli pitkään suunnitelmissa pitää ns. sushipäivä, johon kutsuttaisiin kavereita perheineen, ja vihdoin se saatiin järjestettyä! Sushin valmistamiseen meni vuorokausi, jonka jälkeen meillä oli kaksitoista lautasellista sushia kolmelletoista ihmiselle. :-------D Jäi siis vähän yli, meille saa tulla syömään jos tahtoo!
  Tähän aikaan on ollut paljon tauteja liikkeellä, ja yleensä olen ensimmäisten sairastujien joukossa. Nyt olin kuitenki sinnitellyt tähän asti, ja juuri kun pääsin miettimästä tätä ihmeellisyyttä, sairastuin sitten jälleen. Olen ollut tämän viikonlopun flunssassa, ei ole yhtään kivaa. :'( Toivottavasti se menee ohi yhtä nopeasti kuin tulikin!
  Viimeiset kuvat on otettu Laukaassa (kuvissa Elisa), jossa meidän uusi mökki on ihan kohta valmis! Mentiin tänään koko päiväksi siivoomaan, mutta ei tullut läheskään puhdasta. Laitan kuvia sitten, kun siellä on ihan kokonaan valmista! (--:
  Huonon omatunnon takia aion yrittää parantaa päivitystahtia. Kai sitä on pakko alkaa laittaa jotakin perus"asukuvia" tai päivän tekemisiä enemmän, kun ei oikein ideoita muuten riitä. Ensi kertaan siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti