perjantai 30. joulukuuta 2011

You're a mean oneJouluaattona ajoimme mökin lähellä olevaan jumalanpalvelukseen. Kukaan meistä Briania lukuunottamatta ei kuulu kirkkoon, mutta oli tosi tunnelmallista kuunnella joululauluja ja muuta keskellä metsää vanhan kirkon raunioilla. Tunnelmaa tosin vei melko kovasti se, ettei maassa ollut tippaakaan lunta, joten fiilis oli ennemminkin syksyinen.

Ensimmäistä kertaa elämässäni meillä oli aito joulukuusi, jonka kävimme "kaatamassa" mökin läheltä. Löysimme valmiiksi taittuneen kuusen, joten tuntui luomulta ottaa se. Harmi vain, se oli todella harva ja sitä ei saanut millään laitettua suoraan, joten näky oli koominen. Pisteenä i:n päälle mukana oli vain muutama joulukoriste. :----D


Lahjoja oli tosi paljon! Ennen joulua oli stressiä joululahjoista, mutta sain ne onneksi kaikki tehtyä ajoissa. Odotin joulupukin tuovan vähemmän lahjoja tänä vuonna, mutta niitä tulikin kuvanmukaisen paljon!


Annin tekemiä pipareita! Ne ovat kyllä Elisalle joululahjana, mutta tosi siistejä, eli oli pakko kuvata. :D Ne tulivat Superman-laatikossa.


Sain suurimmilta osin taiteilijatarvikkeita, mitä olin toivonutkin! Akryylimaaleja ja siveltimiä sain todella paljon, niistä ei ainakaan ole enää pulaa. :--D Olin myös pitkään halunnut hiilikyniä, koska pehmeimmät lyijykynäni ovat luokkaa 2B.
Joulun jälkeen menimme suoraan Helsinkiin. Pääsin Emilian ja Eveliinan kanssa Vilmalle yöksi Malminkartanoon, oli tosi hauskaa. Toisena päivänä suuntasimme keskustaan alennusmyynteihin, laitan myöhemmin kuvia vaatteista. Olisin voinut olla Hesassa pidempäänkin, mutta jostain ihmeen syystä palasimme kotiin jo eilen. :--(


Viimeisenä ja vähäisimpänä viiden minuutin piirustus Vilmalla. Alunperin perustin tämän blogin, jotta voisin laittaa sinne kuvia töistäni, mutta idea jotenkin jäi, kun en kuvaa piirroksia/maalauksia lainkaan. Voisin yrittää tehdä sitä enemmän, jotta blogi vastaisi nimeänsä paremmin. :-----)

Tässä oli siis vähän joulukuulumisiani! Pahoittelen pitkää taukoa, en ole päässyt koneelle aiemmin. Olisi kiva kuulla, mitä haluatte lukea ja nähdä täällä, kun tähän mennessä on ollut aika sekalaista postausta. Kommenttia muutenkin saa laittaa. :---)

4 kommenttia:

 1. Minni! :--) Pistin muuten tuon piirrustuksesi seinälleni! Se on tosi upea, joku osaa piirtää. :) ♥ + Harmi, kun olitte niin vähän aikaa täällä ja jouduit lähtemään hirmu aikaisin :--(

  VastaaPoista
 2. Voi ei, et kai! D---: Piti ottaa se mukaan ettet laittais, mut se sitten jäi. Kiitti sulle, kun saatiin olla! :)

  VastaaPoista
 3. hei tee enemmän postauksia sun vaatteista ja asuista!

  VastaaPoista
 4. juu toki, se oli tarkoituskin, mutta sä saat luvan kuvata mun kanssa Anni :----) ♥

  VastaaPoista