keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Through the air
Olen ollut viikon ilman kameraa, koska se on useimmiten Elisalla just sillon, kun sitä tarttis. Pitäis ehkä säästää omaan kameraan, kun toi nykyinen on siis yhteinen. Turvauduin siis ihanaan skanneriin, jonka kanssa saa väkertää vartin per kuva, varsinkin kun skannaa suoraan vihosta.

Nämä kyseiset kuvat on melko tuoreita, mutta nopeita piirroksia. En viitsinyt leikkiä maalausten kanssa, mutta lupaan että niitäkin tulee, kun kehtaan laittaa. :---D

Vika kuva tulee pian blogin ulkoasuun! En välttämättä jaksa muita uudistuksia paljoakaan tehdä, mutta yläkuvan aion muuttaa. Mielipiteitä näistä olis kiva kuulla! (:

6 kommenttia:

 1. Noi on niin hienoi! *_________* On ollu jännä seurata sun piirrustustaitojen kehittymistä vaik ootkin aina ollu sairaan hyvä piirtää. :D Ja tää ulkka on kans ihana, rakastan! (: (en jaksanu kirjautuuuu siks näin)

  VastaaPoista
 2. Öö mulla kestää skannata meidän skannerilla about 10 sekuntia per kuva? Mitä ihmettä sä sen vartin ajan säädät :DD

  VastaaPoista
 3. Emmy// No kiitos (---: ♥ Ja haha, sä oot varmaan kauiten joutunu mun piirroksia kattelemaan jos perhettä ei lasketa :D

  Elisa// Ku skannaa vihosta, sinne väliin pitää tunkee kaikkee ettei seuraava kuva näy läpi, ja sit se skannaa välillä vinoon ja välillä huonosti koska vihko on liian paksu. D:

  VastaaPoista
 4. NOI ON IHAN JÄRKYTTÄVÄN HIENOJA. O__O vau. toi kamera on tosi hieno ja toi uus ulkka, tai toi yläkuva, on söpö. Toi kamera kuva sopii tohon ylös! ♥ Nää on vaan tosi upeitaa! :3 Kateellinen olen ~!

  VastaaPoista
 5. Hahaa, kiitti paljon! (----:

  VastaaPoista