tiistai 6. maaliskuuta 2012

Some are like water


Hiihtoloma on ohi, ja se kului Tahkolla lasketellen. Näkymä vuorenhuipulta oli mahtava, ja harmittelin sitä, että kamera ei kätevästi mahtunut laskettelutakin taskuun. Viimeisenä päivänä ajattelin ottaa kameran rinteeseen, mutta hernerokkasumu esti näkyvyyden niin tehokkaasti, ettei edes hississä nähnyt edes edeltävää henkilöä.

Onko kukaan muu luullut, että fondue tarkoittaa joko juusto- tai suklaafondueta? :---D Todellisuus yllätti, kun suunnitellessamme fondueiltaa sanoin tahtovani mansikoita dipattavaksi. Äiti sitten valaisi, että kuumaan rasvaan upotettuina mansikat eivät ole ihan parhaimmillaan... Päädyin sitten herkkusieniin ja tofuun.Sonjalla oli tänään synttärit (onnea!), joten vein kouluun kinuskitäytekakun. Kuljetus onnistui paremmin kuin odotin, mutta kermavaahto oli vähän liian löysää. :( Koulun jälkeen Sonja vei meidät syömään thaimaalaista, oli tosi hyvää! (Yleensähän synttärisankarille tarjotaan eikä toisinpäin...?)

En tässä pitkään aikaan ole päässyt kunnolla shoottaamaan mitään, vaikka Sonjan pikkusiskolle olen luvannutkin. Ei vaan aika jotenkin riitä, kun vielä on kokeita ja kaikkia projekteja, eikä yhtään vapaita viikonloppuja. En malta odottaa, että tää rumba menee ohi ja on taas vapaa-aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti